CASE

b.young

Siden 2010 har vi haft privilegiet af et givende og langvarigt samarbejde med det danske modebrand, b.young, der er en del af DK Company.

Gennem årene har vi leveret flere hundrede butikker for kæden i forskellige lande – alle i overensstemmelse med brandets DNA og b.youngs visioner.

Hvert butiksmiljø er præget af en varm og hyggelig atmosfære, der omfavner kunderne og giver dem en unik shoppingoplevelse. 

Et varmt og hyggeligt butiksunivers

b.young ønsker at byde deres kunder velkommen i en varm og hyggelig atmosfære i deres butikker.
Det handler ikke kun om at købe tøj. Det skal være en oplevelse, hvor kunderne føler sig hjemme og inspireret til at udforske kollektionerne.

Rolige og varme farvekombinationer præger butiksmiljøet og skaber en følelse af komfort og hygge. Naturlige materialer som træ og sten udgør en væsentlig del af inventaret og dekorationerne for at skabe forbindelse til naturen og fremme en afslappende stemning.

Der er lagt vægt på en behagelig og blød belysning, der fremhæver tøjet på bedste vis og samtidig harmonerer med rummets varme og indbydende karakter.

Den nøje afstemte kombination af farver, materialer og belysning, gør b.youngs butikker til et varmt og hyggeligt butiksunivers, hvor kunderne føler sig velkomne.

Scan Studio - b.young Plant ceiling in entrance
Scan Studio - b.young Plant ceiling with light

Et særligt varemærke

Et af de mest markante træk ved b.youngs butikker er det flotte planteloft med smuk belysning i indgangspartiet.

Dette karakteristiske element har udviklet sig til en del af b.youngs varemærke og en stor del af butikkernes identitet, som skaber øjeblikkelig genkendelse blandt deres kunder og fanger deres opmærksomhed.

Realisering af b.youngs butiksvision

Hos Scan Studio arbejder vi målrettet for at realisere visionen bag hver eneste b.young butik.

Designprocessen har været præget af kreativitet og samarbejde mellem vores designere og projektledere og den visuelt ansvarlige fra b.young.
Gennem flere møder med ideoplæg er der skabt et solidt fundament for udviklingen af b.youngs butikskoncept.

Vi har herfra udviklet det endelige koncept og håndterer alt tegnearbejdet, så der skabes elementer i fuld overensstemmelse med deres vision om et varmt, indbydende og hyggeligt butiksmiljø.

Scan Studio - b.young table
Scan Studio - b.young couch

Vi varetager samtidig levering af alt inventar, lige fra de stilfulde facadeskilte til gulv og den helt rette belysningsløsning. Hvert element er omhyggeligt fremstillet og udvalgt for at sikre, at det harmonerer med det samlede butiksbillede og skaber den rette atmosfære.

Ved langt de fleste projekter bidrager vi også med byg- og montagearbejde, så vi sikrer en velkoordineret proces fra start til slut. Butikken overleveres først, når den er 100% indflytningsklar.

Scan Studio - b.young Plant wall by fitting room
Scan Studio system Byoung

Et succesfuldt koncept

Succesen af vores arbejde med b. young afspejles i de mange butikker, der er åbnet. Hver butik afspejler brandets unikke identitet, og vi er stolte af den gode respons det endelig resultat har fået fra DK Company og deres b.young butikker.

Vi sætter pris på det tætte og langvarige samarbejde med det inspirerende danske modebrand, og ser frem til fortsat at skabe og levere de indbydende butiksmiljøer.