Inventar og indretningsløsninger skræddersyet til optikerbranchen

Scan Studio optician shop

Hos Scan Studio har vi i mange år dedikeret os til design og implementering af butikskoncepter.

Og vores ekspertise er blevet endnu større.

I samarbejde med en specialiseret producent med mangeårig erfaring indenfor inventar til optikerbranchen, har vi mulighed for at tilbyde et nøje tilpasset design, der kombinerer funktionalitet og æstetik på enestående vis.
Et koncept, der sikrer dig inventar i høj kvalitet og stor værdi for pengene.

4 fordele ved vores optikerinventar

Scan Studio Hidden cabinet at optician

Smukt design
Vores inventar er ikke kun funktionelt. Det er også designet med øje for den æstetiske kant, der skaber en stilfuld og indbydende atmosfære i din butik.

God kvalitet
Kvalitet er afgørende i optikerbranchen, hvor produkter skal beskyttes og præsenteres korrekt. Vores inventar er bygget til at holde og beskytte dine varer.

Indbygget LED-belysning
Med LED-belysning integreret i alle moduler kan du nemt opnå den ønskede belysningseffekt og fremhæve dine produkter.

Nem montering
Vores inventar er nemt at montere, hvilket gør opsætningen af den valgte indretning ukompliceret og problemfri.

Fokus på fleksibilitet, kvalitet og målrettet LED-belysning

Inventaret spiller en afgørende rolle for at sikre en stilfuld og funktionel indretning af optikerbutikker, samtidig med der skabes en god atmosfære og kunderne får den optimale oplevelse.

Vi har designet vores inventar med skarpt fokus på fleksibilitet, kvalitet og LED-belysning, hvilket gør det til den ideelle løsning for optikerbutikker, der ønsker et unikt og tiltalende butiksmiljø.

Inventar der tilpasses din optikerbutik

En af kendetegnene ved vores inventar er den store fleksibilitet. Vores moduler kan kombineres og tilpasses på utallige måder, så der skabes et unikt udtryk i din optikerbutik.

Uanset om du ønsker en moderne minimalistisk stil eller en mere klassisk indretning, kan vores inventar tilpasses efter dine behov. Det samme inventar kan derfor bruges i forskellige butikker, og alligevel have helt forskellige udtryk.

Din butik kan differentiere sig ved at have fokus på gulvbelægning, møbler, vægbeklædning, lamper og andet inventar, der er med til at skabe et enestående og originalt helhedsindtryk.

Og det kan vi naturligvis også være behjælpelig med.

Scan Studio optician shop

Design og projektledelse samlet et sted

Vores ekspertise strækker sig langt udover levering af kvalitets inventar.

Vi kan også tilbyde dig en komplet løsning, hvor vi designer og bygger din optikerbutik helt fra bunden.

I tæt samarbejde med vores erfarne designere og projektledere skabes der et komplet koncept, der opfylder dine unikke visioner og behov.

Vi er med helt fra den indledende ide til den endelige montering.

Mens vi varetager alle de nødvendige opgaver indenfor bygge- og projektledelse, får du frigjort tid til andre vigtige ting. Du kan derved holde fokus på din kerneforretning gennem hele processen.

Vores projektledelse omfatter både bygge- og montagedelen, og du kan have fuld tillid til, at din butik bliver realiseret med præcision og kvalitet – i overensstemmelse med dine drømme.

LED-belysning der fremhæver dine produkter

Belysning har en stor betydning i enhver indretning – og det gælder naturligvis også i optikerbutikker.

Den rette LED-belysning er nøglen til at fremhæve de mest elegante briller og skabe den helt rigtige stemning i din forretning.

Alle vores moduler fås med LED-belysning, der er nemt at montere og tilpasse. Du kan derfor let opnå den ønskede belysningseffekt, der højner værdien af din indretning og gør det attraktivt at gå på opdagelse i butikken.

Scan Studio Shelf at optician

Kontakt os

Med vores optiker-design har du mulighed for at tilpasse din indretning på alle niveauer – fra design til belysning.

Vores fleksible tilgang, kombineret med kvalitet og smuk LED-belysning, sikrer, at din optikerbutik skiller sig ud og tilbyder kunderne en uforglemmelig oplevelse.

Vi er klar til at hjælpe dig med at realisere din vision for din optikerbutik
– uanset om du har brug for enkelte moduler eller en komplet løsning.