Scan studio elements

Om Scan Studio

Trendbevidst indretningsvirksomhed med over 30 års erfaring.

Scan Studio har siden 1990 designet, udviklet og implementeret langtidsholdbare og kreative indretningskoncepter til detailkæder og individuelle butikker.

Trods vores mangeårige erfaring er vi drevet af en passion for innovation og udvikling.

Vi søger altid at holde os opdateret på de seneste trends for at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder.

Scan Studio materials

Butiksindretning i hele Europa

Scan Studio er i dag en del af en stærk koncern, og det er vi stolte af. Vi har base i Middelfart på Fyn, men er en international virksomhed, der har indrettet utallige butikker i hele Europa.

Gennem årene har vi arbejdet med en bred vifte af projekter, lige fra store detailkæder til mindre specialbutikker.

Nogle af vores kunder har været med os siden begyndelsen – og mange andre har valgt os til deres designprojekt undervejs.

Scan Studio fabric

Vores kerneområder

Vi forstår betydningen af at skabe et inspirerende og indbydende miljø – til glæde for virksomheden og dens kunder.

Hos Scan Studio er vi specialiseret i udviklingen af nye koncepter indenfor detail og fashion, og har en lang historie med at designe og implementere succesfulde butiksindretninger til kæder og individuelle butikker.

Vi er stolte af at levere mere end 150 butikker om året i samarbejde med nedenstående partnere

Scan Studio Brdr. Simonsen bord

Et nyt optikerkoncept

Vores kompetencer indenfor design og butiksindretning strækker sig også til andre områder. Om kort tid introducerer vi blandt andet vores nye optikerkoncept, som vi længe har arbejdet på at udvikle. Et koncept som forbinder funktionel æstetisk med en behagelig indkøbsoplevelse i tråd med branchens udvikling, kundernes forventninger og brandets DNA.

Nøglen til en betydningsfuld oplevelse

Den rette butiksindretning har stor betydning for den samlede oplevelse.
Ikke alene vil en indbydende indretning tiltrække kunderne – den vil også være med til at differentiere butikken og skabe et betydningsfuldt indtryk.

Vi stræber efter at udvikle koncepter, hvor funktionalitet, godt design og virksomhedens identitet alle er bærende elementer i det endelige resultat.

Vores koncepter er langtidsholdbare med inventar i høj kvalitet.

Vores mission

At designe unikke, langtidsholdbare og funktionelle indretningsløsninger, der skaber værdi for vores kunder og imødekommer deres individuelle behov.

Scan Studio Parquet samples

Fleksibel og kreativ tilgang

Gennem tiden har vi arbejdet med en bred vifte af projekter indenfor butiksindretning i forskellige brancher.

Vi har kapaciteten til at håndtere alt fra mindre projekter til store butikskæder.

Hos Scan Studio tilbyder vi nøglefærdige butiksløsninger og kan klare alt fra planlægning, nedtagning, ombygning og indretning.

Fleksibilitet og en kreativ tilgang er vigtige parametre for os, når vi går ind i et projekt. Vi kan varetage hele projektet eller dele af det – alt efter dine ønsker og behov.

Stærk kompetencebase

Hos Scan Studio består vi af et stærkt team af projektledere, projektkoordinatorer, designere og montører.

Vi er afhængige af vores fælles holdindsats og tror på, at den er nøglen til gode resultater og glade kunder.

Alle i huset er drevet af en fælles vision om at levere værdiskabende indretningsløsninger, og vi værdsætter pålidelighed og respekt højt.

Vores mangeårige erfaring gør os til en innovativ virksomhed, med stærk forståelse for branchen og vores kundes forskellige krav.

Vi har fingeren på pulsen, og ved hvad der trender. Det gør os i stand til at skabe unikke koncepter i tråd med markedets aktuelle tendenser.

Scan Studio glass bricks
Scan Studio surface samples

En pålidelig samarbejdspartner

Vi vægter det gode samarbejde, og stræber efter at være en ærlig, pålidelig og transparent partner. Vi gør altid vores bedste og holder hvad vi lover.

Gennem projektforløbet har vi et tæt samarbejde med vores kunder, og respekterer at de er eksperterne i at præsentere og sælge produkterne med størst succes.

Et vellykket koncept udspringer af god kommunikation og evnen til at sætte sig ind i kundens sted.

Og det kan vi.

Vi har altid kundens behov i fokus, så vi sikrer at udtrykket stemmer overens med deres forventninger.

Scan Studio logo

Vores værdier

Troværdighed

Vi vægter troværdighed højt, og ønsker et ærligt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er transparente i vores kommunikation, så vores kunder altid ved, hvad de kan forvente.

Løsningsorienteret

Vi tror på, at enhver udfordring kan løses med den rette tankegang og tilgang. Derfor har vi en fleksibel tilgang og søger altid at skabe muligheder, der åbner nye døre.

Samarbejde

Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder for at finde en løsning, der matcher deres behov, ønsker og budget. Vi prioriterer det gode samarbejde, hvor gensidig respekt og tillid er i fokus.

Kreativitet & udvikling

Vi prioriterer kreativitet og udvikling og er på forkant med de nyeste tendenser. Vores team af designere og eksperter er dedikeret til at skabe unikke løsninger, der afspejler dit brand DNA