CASE

EVOKED VILA

EVOKED VILA byder indenfor i en verden af former og farver, der adskiller sig fra mængden og skaber en unik kundeoplevelse.

Vi er stolte af at have været med fra begyndelsen af det spændende eventyr, hvor vi har implementeret og leveret et nyt shop concept til de tre allerførste butikker, som kæden har åbnet i Danmark.

Et farverigt og legende univers

EVOKED Vila havde klare ambitioner for deres kommende butikker. Farver og former skulle spille en afgørende rolle, og give kunderne mulighed for at fordybe sig i brandets DNA.

Hos Scan Studio har vi sammensat det endelige butikskoncept og designudtryk med input fra flere forskellige interessenter.
Resultatet blev et koncept, der markerer sig ved unikke farvekombinationer, et skønt materialemix og en visuel dynamik med anderledes former.

EVOKED VILA shop counter Kolding
Scan Studio - EVOKED VILA store

Fra ide til virkelighed

Hos Scan Studio har vi arbejdet målrettet på at realisere visionen bag EVOKED VILA’s butikker.

Udover at sammensætte det endelige koncept har vi tegnet layout af butikkerne og varetaget projektstyringen af bygge- og montagearbejdet. Dette har resulteret i en problemfri og velkoordineret proces fra start til slut.

Vi har samtidigt været ansvarlige for levering af afgørende elementer som lys, gulv og inventar.
På den måde har vi sikret, at hvert element lever op til kravene om kvalitet og æstetiske udtryk.

EVOKED VILA åbnede deres første butik i Randers d. 10. august 2023 efterfulgt af en butik i Kolding d. 24. august og i Odense d. 7. september.

De tre nye butikker har hver sin unikke personlighed, men den samme stemning af kreativitet og sanseoplevelse.

Scan Studio - EVOKED VILA store

Skalerbart og fleksibelt

En vellykket butiksløsning skal være skalerbar og fleksibel uden at gå på kompromis med sin unikke karakter.

Hos Scan Studio stræber vi altid efter dette grundlæggende princip.
Vi har derfor arbejdet intensivt for at forædle designtegninger, så de kunne anvendes til en effektiv fremstilling af inventaret.
Dette har resulteret i et koncept, der både er fleksibelt og skalerbart, og som problemfrit kan implementeres i fremtidige butikker.

EVOKED VILA har derved mulighed for at opretholde den høje kvalitet og visuelle konsistens, samtidig med at de kan udvide deres tilstedeværelse med lethed.

Scan Studio - EVOKED VILA shop front
Scan Studio - EVOKED VILA store

Et tæt samarbejde

Vi forstår vigtigheden af gode partnerskaber, og et projekt som dette kræver et tæt samarbejde med alle involverede parter.

Sammen med EVOKED VILA’s retail afdeling og Nordisk Shop Solutions har vi arbejdet tæt for at sikre, at visionen blev realiseret med succes. Et partnerskab, der har været afgørende for at skabe EVOKED VILA’s inspirerende butiksunivers og kædens tre første butikker.