Scab Studio jeans område

Design & Koncept

Designkoncept i tråd med jeres brand DNA

Hos Scan Studio er vi specialiserede i at designe, udvikle og implementere butikskoncepter, der opfylder alle funktionelle kriterier, er i tråd med dit brand og giver en unik kundeoplevelse.

Styrket brandidentitet med det rette butikskoncept

Vi forstår vigtigheden af at skabe en indretning, der harmonerer med dit brand og kommunikerer dine værdier.

Både til mindre individuelle butikker og større butikskæder.

Med mere end 30 års erfaring indenfor design og butiksindretning har vi kompetencerne til at skabe et sammenhængende miljø, der fremhæver virksomhedens visuelle identitet og skaber genkendelighed hos målgruppen.

Vi er på forkant med tidens trends og tendenser og bruger vores viden aktivt i designprocessen. Derved kan vi skabe indretninger, som er moderne, opdaterede og nytænkende.

Scan studio green wall fitting room

Holdbart butikskoncept med kvalitetsinventar

Vi stræber efter at levere butikskoncepter, som bevarer sin funktionalitet og æstetik over tid.

Vores inventar er designet med fokus på kvalitet og holdbarhed og vi vægter materialevalg og slidstyrke højt. Derved kan vi skabe pålidelige og detaljeorienterede løsninger, som du kan have glæde mange år frem.

Vi har fundamentet – og tilfører dit unikke DNA

Vores grundelementer udgør det ideelle fundament for at skabe originale og holdbare butikskoncepter – speciallavet til dig og hvor vi tilføjer dit unikke brand DNA.

Vi sikrer dig samtidig en effektiv proces, så din butiksdrøm kan realiseres på kort tid og uden forsinkelser.

Scan Studio materials

Skab en unik kundeoplevelse

Indretningen i en butik spiller en afgørende rolle i at skabe unikke kundeoplevelser. Derfor er det vigtigt at udvikle et miljø, der ikke alene tiltrækker kundernes opmærksomhed, men også forstærker deres interaktion og engagement med brandet.

Vores tilgang er at skabe en helhedsoplevelse, der forstærker kundernes oplevelse og gør det nemt for dem at finde og interagere med produkterne.

Vi fokuserer på butikkens layout og flow, og arbejder aktivt med farver, materialer og belysning for at skabe en atmosfære, der både er behagelig og inspirerende.

…og som får kunderne til at komme igen.

Står du overfor et projekt, hvor du ønsker håndtering af både design, planlægning, nedtagning, ombygning og indretning? Vi tilbyder nøglefærdige løsninger, og kan hjælpe med hele processen fra start til slut.