Den kreative proces

Vi sikrer et overskueligt forløb og har dine behov i fokus

Ingen kunder er ens, og derfor vægter vi den kreative proces højt i hvert eneste projekt. I tæt samarbejde med dig skaber vi designkoncepter, der opfylder alle funktionelle kriterier og harmonerer med brandets identitet.

Alle projekter varierer i omfang, tidsforløb og kompleksitet. Nedenstående proces kan ses som et overordnet overblik, men vil naturligvis blive tilpasset og justeret til det specifikke projekt.

Vi er fleksible, og kan varetage hele processen eller dele af den – alt efter dine behov og ønsker.

1. Indledende dialog

Dialog er det første vigtige skridt i udviklingen af et nyt koncept, og er hele grundlaget for at kreativiteten kan blomstre. Gennem indledende møder deler vi indsigter og ideer, og får indblik i dine visioner. Vi afstemmer forventninger, kortlægger budget og lytter til dine behov og ønsker til indretningen, så vi har det bedste udgangspunkt for den videre proces. Du får en af vores projektledere tilknyttet, som sørger for at holde dig opdateret gennem hele processen.

2. Designforslag

På baggrund af den indledende dialog, går vores erfarne designere i gang med at omsætte det til visuelle ideer og unikke løsninger, som stemmer overens med tidens trends. Vores designforslag omfatter blandt andet indretningsplaner, skitser og moodboards, som giver en komplet visualisering af konceptet. Vi fokuserer på at skabe en visuel identitet, der afspejler din virksomhed og appellerer til målgruppen.

3. Evaluering & godkendelse

Når designforslagene er klar, bliver de præsenteret for jer og evalueret i fællesskab, så vi er sikre på, at det endelige designkoncept opfylder alle jeres ønsker. Vi foretager eventuelle justeringer, og det endelige koncept godkendes. Det er vigtigt for os at have en transparent og ærlig kommunikation. Vores tilbud er gennemsigtige i forhold til priser og med en overskuelig oversigt over, hvilke af vores samarbejdspartnere du kommer til at arbejde sammen med i byggeprocessen.

Scan Studio Parquet samples

4. Produktion

Når alle detaljer er afklaret, går vi i gang med produktionen af det nye inventar. Vi ved, at tid er en vigtig ressource og sikrer derfor en effektiv proces, så dine indretningsplaner kan realiseres hurtigt og uden forsinkelser. Vi arbejder kun sammen med leverandører, som vi har stor tillid til og stiller høje krav til kvaliteten af materialer og produktionsformer.

Scan Studio color samples

5. Ombygning & montage

Drømmen bliver til virkelighed, når konceptet bliver opbygget i butikken. Uanset, hvor virksomheden har placering, kan vi hjælpe med at bygge og montere den nye indretningsplan. Udover egne montører, har vi også et tæt samarbejde med montagefirmaer og forskellige specialister. Vi kan derfor varetage alle byggeopgaver – fra nedrivning af vægge til malerarbejde, gulvlægning, montage, belysning mm.

6. Aflevering

Inden den endelige overlevering af butikken, foretager projektlederen en grundig kvalitetskontrol med dig, så vi sikrer at alle detaljer, er på plads. Vi står indenfor alt arbejde i forbindelse med det nye koncept, og sørger for, at butikken er klar til den officielle lancering, så du kan præsentere en perfekt butiksoplevelse for dine kunder. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og den færdige butik bliver først afleveret når den er 100% indflytningsklar.

Scan studio fitting room